Lehmann Glass

Lehmann Glass is een gereputeerde Franse glazenfabricant, partner van vele wijn-en Champagnehuizen. Elke collectie is uitgedacht en ontworpen in samenspraak met de grootste Franse sommeliers, sommige glazen zijn in zowel een machinaal als mondgeblazen versie beschikbaar.

These products are available for shipment within the EU zone. Please contact info@picla.be for shipments outside Belgium - Netherlands - France - Luxembourg. 

° ° ° °

Machinaal of mondgeblazen?

De machinaal geblazen Lehmann glazen zijn gemaakt van kristallijn HP zonder lood. Deze glazen zijn van een uitzonderlijke en unieke kwaliteit. Ze hebben extra glans en transparantie en een hoge schokresistentie en elasticiteit

De techniek van glasblazen met de mond verzekert een optimale glaskwaliteit  en vele ontwerpmogelijkheden. Dankzij deze techniek bekomt men een uiterst licht en transparant  wijnglas zonder reflectie en met een uiterst fijne glasrand.

Download de catalogus via deze link

Partners

U heeft een restaurant of wijnbar en wilt graag onze glazen op uw tafel? Wij werken graag en vaak samen met restaurants, wijnbars, etc.

Voor professionelen (horeca, wijnwinkel,…) : de Lehmann glazen en accessoires zijn verkrijgbaar tegen een professionele prijs.

Neem contact met ons op via info@picla.be voor meer informatie en persoonlijke offertes. 
 

 

Leehmann Glas Lallement
LehmannGlass
LehmannGlass
LehmannGlass
LehmannGlass
LehmannGlass
LehmannGlass
LehmannGlass
LehmannGlass
LehmannGlass
Lehmann selection
LehmannGlass